Sztárok

Dubajban dolgozott a Barátok közt sztárja

A képernyőről másfél éve eltűnt Lóránt Kriszta a sorozat után egy cirkuszi show-műsorban szerepelt az Egyesült Arab Emirátusokban. Jelenleg pedig egy saját építésű kunyhóban remeteként él – írja a Bors.

Dubajban dolgozott a Barátok közt sztárjaLóránt Kriszta másfél évvel ezelőtt tűnt el a Barátok köztből, akkor tudatosan fordított hátat a nyilvánosságnak. A sorozat után Dubajba ment, ahol egy cirkuszi show-műsorban kapott szerepet: csikóhaljelmezben ugrált. „Óriási szakmai alázatot követelt meg tőlem, hogy egy napi sorozat után jelmezben ugráljak egy cirkuszi show-műsorban, de nagyon élveztem” – vallotta be a színésznő, aki az Emirátusokból hazatérve saját kezűleg épített egy rönkkunyhót. Szinte remeteként él ott a kutyájával, még tévéje sincs. Kriszta nemrégen jött vissza Karéliából, ahol tolmácsként dolgozott, ám a színházról egyáltalán nem mondott le: gyerekműsort tervez a Dumaszínházban. Mindemellett a két évvel ezelőtti fájdalmas szakítása óta a magánélete is jól alakul. „Megismertem egy nagyon kedves embert, és úgy érzem, most alakulófélben van valami” – árulta el az aktképeken is szereplő színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top