Sztárok

Szteroidokkal turbózza magát VV Cristofel

Szteroidinjekciókkal pumpálja és agyontetováltatja magát a popkarrierről álmodó egykori valóságshow-hős. Reméli, hogy ezektől majd igazi popsztárrá válik, és meghódíthatja a slágerlistákat – írja a Bors.

Szteroidokkal turbózza magát VV CristofelVV Cristofel amellett, hogy zeneileg kicsit bekeményít, még a testét is átváltoztatja. „Eddig sem voltam csúnya gyerek, de most nagy dobásra készülök, ezért még jobban akarok kinézni” – jelentette ki a barátnőjével durván elbánt VV-hős. Szteroidokkal akarja látványosabbá tenni a testét, hogy még jobban kidomborodjanak majd az izmai. Egyelőre egy ismerőse szúrja a fenekébe az illegális szernek minősülő szteroidokat, ám idővel már saját magának kell beadnia az injekciókat. Az izmosítás mellett az első tetoválását is megcsináltatta, mondván, egy popsztárnak jár a tetkó. A mintát – amelyet a Skorpiókirály című filmből vett – a bicepszére varratta. „Szerintem a csajoknak is sokkal jobban bejövök, ezért ezen a nyáron már csak atlétában járok” – mondta a börtönt megúszó valóságshow-celeb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top