Sztárok

Katie Holmes újabb csapást mért Tom Cruise-ra

Katie Holmes olyan felügyeletet harcolt ki kislánya felett, amiről Nicole Kidman álmodni sem mert, amikor ő vált el Tomtól. Suri normális iskolába járhat, nem kell részt vennie a szcientológiai gyűléseken...

Katie Holmes újabb csapást mért Tom Cruise-raTíz nappal azután, hogy Katie Holmes bejelentette: elhagyja férjét, máris aláírták a válási papírokat. A megállapodás értelmében, hatéves közös gyermekük, Suri felett a teljes felügyeletet Katie Holmes kapta meg. Suri eddig nem járt iskolai előkészítőbe, hanem otthon tanult, csak a balett- vagy a művészeti órák miatt járt különböző szcientológiai intézményekbe. A válás után azonban Katie úgy döntött, hogy Suri egy New York-i magániskolában fog tanulni, amely egyik egyház érdekeltsége alatt sem áll – írja a Us Weekly.

Tom Cruise és Nicole Kidman két adoptált gyermeke egyébként szcientológiai nevelést kapott. Kidman egyik gyermek felügyeleti jogát sem tudta megszerezni, sőt ma már nem is hívják őt anyának.

Holmesnak azonban azt is sikerült elérnie, hogy Surinak semmilyen – az apja vallásához köthető – partin, összejövetelen, gyűlésen ne kelljen kötelezően részt vennie. Tom Cruise ügyvédein keresztül annyit üzent a megállapodásról, hogy továbbra is a lánya a számára a legfontosabb.

A legfrissebb hírek szerint az is kiderült: Katie-nek hogyan sikerült Tom előtt titokban tartani, hogy válásra készül. Mivel a színésznő telefonját rendszeresen lehallgatták, ezért egy közeli barátja szerzett be számára olyan mobilkészülékeket, amelyeken keresztül tartani tudta a kapcsolatát ügyvédeivel és édesapjával. Így tervezték meg Katie szökését – írja az LA Times.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top