Sztárok

Hivatalos: Tom Cruise és Katie Holmes elvált

Tom Cruise és Katie Holmes válását magyar idő szerint hétfőn este kimondták, a felek ügyvédeiken keresztül megállapodtak.

Katie Holmes megkapta a kizárólagos felügyeletet lánya felett, de Tom Cruise azzal a kitétellel írta alá a papírokat, hogy továbbra is fontos részese lesz lány életének. Mindkét színész ügyvédje úgy nyilatkozott: elégedettek a tárgyalásokkal, ügyfeleik máris aláírták a válási papírokat. Katie Holmes egyébként még aznap meglátogatott egy katolikus templomot.

Június 29-én Katie Holmes bejelentette: elhagyja férjét, beadja a válópert. Bár hat héttel korábban az ELLE magazinnak adott interjújában már utalt rá, hogy egy új élet előtt áll – az interjú csak most jelent meg –, senki nem gondolta, hogy a 33 éves színésznő lesz olyan bátor, hogy elhagyja férjét.

Nem gyanakodott maga a színész sem; erről tanúskodik az utolsó közös fotó, ami a párról készült, és amit ma közölt a Daily Mail. A kép június 16-án készült, amikor Katie elrepült Izlandra, hogy meglátogassa férjét legújabb filmjének forgatásán. A páros egy sushiétteremben vacsorázott, Tom végig mosolygott és jókedvű volt, míg Katie mogorván ült férje mellett.

Most, 10 nappal a szakítás bejelentése után, Tom és Katie hivatalosan is elvált!

fotó: Daily Mail
Az utolsó közös fotó Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top