Sztárok

Szakított szerelmével Liptai Claudia

Lánya boldogsága érdekében hozta meg a döntést a műsorvezetőnő. Kedvese ugyanis sehogy sem találta meg az összhangot Pankával. Mindemellett a szakmai élete sem alakul jól Claudiának: az őszi idényben egyetlen műsora sem lesz.

Szakított szerelmével Liptai ClaudiaLiptai Claudia a kislányát választotta a szerelem helyett, szakított ugyanis kedvesével, az elvált, kétgyermekes B. Péterrel, aki kollégája volt a csatornánál. „Tökéletes összhangban éltek, nagyon egymásra hangolódtak érzelmileg. Claudia Péter gyermekeinek is berendezett magánál egy kuckót, volt, hogy akár egy nagy család, ötösben mentek kikapcsolódni, szórakozni. (…) Idővel azonban kiderült: Claudia szerelme és lánya, Panka között nem harmonikus a kapcsolat” – értesült a Blikk a műsorvezetőnő egyik jó barátjától. Mint mondja, Claudia érezte, ez így hosszú távon egyiküknek sem jó lesz jó, legfőképpen a kislányának, akit folyamatosan védelmez. „Sokáig őrlődött, majd végül úgy határozott: szakít Péterrel, aki megértette és elfogadta döntését” – tudta meg a bulvárlap.

Új arcot keresnek

A magánéleti csapás mellett a szakmai élete sem alakul jól Claudiának: parkolópályára került a TV2-nél. Az őszi idényben egyetlen műsora sem lesz, a csatorna új szuperprodukciójába, a The Voice című műsorba pedig a nemzetközi gyakorlat szerint új arc kell, ezért új embert próbálnak ki, hiába bizonyított Claudia a Megasztárban – írja a Bors. Mint a bulvárlap megtudta, a műsor készítői nem szeretnék, ha a különböző show-kkal összekevernék a nézők az új szuperprodukciót, amelyhez külföldön általában olyan műsorvezetőt választottak, aki még nem vezetett más tehetségkutatót. A TV2-nél azonban csak annyit mondtak, hogy még nem dőlt el, ki vagy kik fogják vezetni a műsort.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top