Sztárok

Végre! Megkérte barátnője kezét a herceg

Caroline monacói hercegnő – a jelenlegi uralkodó, II. Albert herceg nővére – bejelentette, hogy legidősebb fia megnősül, egy sörfőzde örökösnőjét veszi feleségül.

Tavaly II. Albert herceg házasságkötésének örülhettek a monacóiak, most pedig Caroline hercegnő legidősebb fia, Andrea készül kimondani az igent. „Engem ért az öröm, hogy megoszthatom önökkel fiam eljegyzésének hírét” – jelentette be Caroline hercegnő, hogy 28 éves fia elveszi Tatiana Santo Domingót, akivel évek óta együtt él.

Az esküvő időpontját még nem tudni, csak annyi a biztos, hogy a menyasszonyi ruhát Caroline régi jó barátja, Karl Lagerfeld tervezi. Andrea apja egyébként Caroline hercegnő második férje, Stefano Casiraghi, aki 1990-ben egy motorcsónakversenyen életét vesztette. Tatiana egy kolumbiai milliárdoscsaládból származik. Nagyapja volt a fő részvényese a világ második legnagyobb sörfőzdéjének. A Riviérán ismerkedtek meg, jelenleg Andrea monacói apartmanjában élnek.

De elképzelhető, hogy előbb-utóbb beköltöznek a palotába – mint Monaco uralkodópárja. Ha ugyanis Albert hercegnek és feleségének, Charlene-nek nem születik gyermeke, akkor a trónöröklésben jelenleg második helyen álló Andrea lesz Monaco uralkodó hercege, Tatiana pedig hercegnője. 

 
Tatiana és Andrea
Tatiana és Andrea
 
Carlne és II. Albert
Charlene és II. Albert

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top