Sztárok

Az első fotó a Barátok közt sztárjának kisfiáról

"Sokszor még ma sem hisszük el, hogy ez a gyerek a miénk. Csak állunk felette, hosszan nézzük, és csodálkozunk, mennyire szép" – nyilatkozta a Story magazinnak a büszke apuka.

„Korábban egyikünk sem hitte el, hogy tényleg huszonnégy órás elfoglaltság egy kisbaba ellátása. Az első időszak azzal telt, hogy ismerkedtünk, Nimród is próbált a családba beilleszkedni – meséli a színész a Story magazinnak. – Visszagondolva az első két hét különösen szokatlan volt, aztán beállt egyfajta rend. Kezdetben nem értettük, miért hisztizik a gyerek. Aztán rájöttünk, mintha reggeltől estig csak anyatejet akarna. Szereti a hasát, ráadásul eléggé akaratos is. No de milyen lenne, ha a csillagjegye Kos. Nekem úgy tűnik, az első perctől tisztában van a jogaival, és nem is enged belőlük” – folytatta a büszke apuka, aki feleségével együtt nagyon élvezi a szülői feladatokat. „A fiunk minden napra tartogat valamilyen meglepetést. Egy igazi energiagombóc. Ma már értjük, mit szeretne, amikor sír. Mindig tudtunkra adja, hogy enni akar. Roppant fegyelmezett, imádjuk!”

Exkluzív képek és történet a keresztelőről és Nimród első három hónapjáról. Kizárólag a legfrissebb Story magazinban!

Az első fotó a Barátok közt sztárjának kisfiáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top