Sztárok

Ki sem látszik a munkából Stohl

A családjára is alig jut ideje a színésznek, aki örül minden felkérésnek. Stohl még a nyaralásról is lemond, hogy minden felkérésnek eleget tehessen – írja a Blikk.

Ki sem látszik a munkából StohlSűrű, pörgős nyárnak néz elébe a márciusban szabadult Stohl András. A színész számára a szeptemberi évadkezdésig egymást érik a nyári játékok. Augusztusban Szegeden a Mágnás Miska című darabban játszik, közben pedig a felújított Tenkes kapitányában – Eke Mátét alakítva – forgat Siklóson. A Mágnás Miska főszerepét Alföldi Róberttől kapta Stohl, aki folyamatosan foglalkoztatja a színészt. Stohl nem bánja, hogy naponta ingáznia kell Budapest és Siklós között, hogy a Mágnás próbáin ott lehessen. „Bírni kell, hisz az ember örül, hogy munkája van, az a legjobb érzés, ha számítanak rá” – vallotta be a színész, akire a Nemzetiben négy szerep is vár. A sok munka mellett kevesebb idő jut a családra, nyaralásról pedig szó sem lehet idén. Azt azonban cáfolta, hogy abbahagyta volna a drogprevenciós előadásait. Mint mondja, a szabadulása óta három helyen is volt, és folytatja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top