Sztárok

Ő Görög Zita udvarlója – fotó

Túl van a szakításon a modell, sőt egy zenésszel randizgat. Zita már gyermekei apjának is beszélt az új udvarlójáról és az alakulóban lévő románcáról – írja a Blikk.

Görög Zita nyolcévnyi együttlét után májusban hagyta ott párját, Seres Attilát, ám úgy tűnik, már kiheverte a szakítást. A bomba formában lévő modell a VIP együttes egykori tagjával, a zeneszerző Rakonczai Imrével – aki az Eurovíziós Dalverseny zsűritagjának, a Rakonczai Viktornak a testvére – szorosabb kapcsolatba került, sőt Zita a Balatonra is követte a zenészt, aki gyakran fellép Balatonfüreden. A bulvárlap úgy tudja, a modell már koreográfus exével is közölte, hogy Rakonczaival találkozgat. „Két-három randin vagyunk túl. Biztosat egyikünk sem jelenthet ki, nem szeretnénk elsietni semmilyen döntést, mert ahogy eddig is, most is a gyerekeim vannak az első helyen” – hangsúlyozta a gyermekeit egyedül nevelő Zita.

Ő Görög Zita udvarlója - fotó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top