nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
A királynő 12 aranyszabálya, amit nem szeghet meg Kate Middleton

A királynő 12 aranyszabálya, amit nem szeghet meg Kate Middleton

Házassága első évében még mondhatni "türelmi időt" kapott Katalin a királyi családtól. Az elmúlt napokban azonban többször nyilvánosan bírálták a "beházasodott hercegnőt", valamint felszólították, hogy ne szegje meg királyi család tagjaira vonatkozó szabályokat. Így például nem vásárolgathat szupermarketben, és nem csókolhatja meg férjét nyilvánosan.
NLCafé
f Ajánlom
12 Fotó megtekintése

Szigorú szabályok szerint él Katalin

12. Senki sem szólíthatja meg a királynőt, még Katalin sem, akkor sem, ha négyszemközt van Erzsébettel. Mindig az uralkodó kezdeményezi a beszélgetést. Ezt megszegte: igen. Mikor?: A gyémántjubileumi ünnepség egyik állomásán, Nottinghamben.
Még több +
11. Szigorúan szabályozzák, hogy miről beszélhet az utca emberével. Önmagáról semmiképpen sem, szóba jöhet az időjárás, a tévésorozatok és a mióta várakozik téma. Ezt megszegte: nem tudni.
Még több +
10. A nyilvános szereplésein kapott virágcsokrokat nem tarthatja meg, azokat a személyzete továbbküldi kórházakba, öregek otthonába. Ezt megszegte: igen. Mikor: Kanadában tett 2011-es látogatása során.
Még több +
9. Nem fogadhat el ajándékot, még a látszatát is kerülnie kell annak, hogy valaki így akar előnyhöz, jó kapcsolathoz jutni. Ékszereket csak a családjától fogadhat el, vagy gazdag arab uralkodóktól. Ezt megszegte: nem.
Még több +
8. Törvény írja elő neki, hogy éjjel-nappal testőrök védelme alatt áll. Nem teheti meg, hogy meglép előlük, mert akkor egy riadóztatás után a fél állomány őt keresné, ez pedig elég sok pénzbe kerülne. Ezt megszegte: igen. Mikor?: Ezt a szabályt rendszeresen megszegi. Rögtön az esküvő után három nappal, 2011 májusában testőr nélkül ment vásárolni a Waitrose üzletbe.
Még több +
7. Nem vásárolhat úgy, mint bárki, nem mehet el egy szupermarketbe feltölteni az otthoni kamrát. Katalin vagy zárás után mehet vásárolni, vagy az üzlet viszi el hozzá a portékákat. Ezt megszegte: igen. Mikor?: Rendszeresen. Például 2011. augusztus elején egyedül ment shoppingolni egy Tescóba, és még abban a hónapban kétszer megismételte.
Még több +
6. Nem tarthat magánál pénzt. Hogy nézne ki, ha férje fenséges nagymamája fejével ellátott bankókkal fizetne? A számlát a boltok vagy elküldik a palotába, vagy a vele lévő testőr fizet. Ezt megszegte: nem tudni.
Még több +
5. A szoknyája vége 15 centivel lehet a térde fölött. Ennél rövidebb soha nem lehet! A ruhákba egyébként apró súlyokat helyeznek, hogy a kósza szellő fel ne kapja. Ezt megszegte: igen. Mikor?: 2011-es kanadai látogatása során túl rövid szoknyát vett fel, ráadásul nem volt elég szűk, így az erős szél felkapta Katalin ruháját.
Még több +
4. Tilos nyilvánosan dohányoznia, alkoholt inni pedig csak állami fogadásokon, a köszöntők után szabad, akkor is csak egy kortyot. Katalin ritkán iszik alkoholt, nem cigarettázik, ellentétben férjével és Harryvel, akik dohányoznak, és többször lefényképezték őket spicces állapotban. Ezt megszegte: nem.
Még több +
3. Nem találkozhat az unokatestvérével és a nagybátyjával. Előbbi sztriptíztáncosnő, utóbbi Ibizán él, lányokat futtatott, és híres a kábítószeres partijairól. Ezt megszegte: igen. Mikor?: Az esküvő előtt többször jártak a férfi otthonában Vilmossal. Sőt a nagybácsit az esküvőre is meghívta Katalin.
Még több +
2. A baráti társaságából száműznie kellett minden olyan embert, akinek a családja vagy ő maga botrányba keveredett vagy rendőrségi eljárás indult ellene. Nem mintha a Windsor-házban nem lett volna eddig elég botrány, gondoljunk csak arra, hogy Anna hercegnőt – II. Erzsébet lányát – többször elkapták gyorshajtás miatt. Ezt megszegte: igen. Mikor?: E szerint a szabály szerint meg kellene szakítania kapcsolatát testvérével, Pippával. A lány és haverjai ugyanis játék fegyverrel ijesztgették az őket üldöző fotósokat.
Még több +
1. Soha nem szabad puszit vagy csókot adnia a férjének nyilvánosan. Hiszen ahogyan a mondás tartja, csak semmi érzelem, mi angolok vagyunk! Ezt megszegte: mondhatni. Mikor?: Igaz, hogy az esküvőjük híres erkélyjelenete óta nem csattant el köztük nyilvános csók, de Vilmos 30. születésnapján Katalin megpaskolta férje fenekét.
Még több +
Megosztás Facebookon