Sztárok

Gáspár Evelin veheti át húga gyámságát

Az adócsalással és pénzmosással is vádolt Gáspár Győző és Bea az összeomlás szélén, a családban nagyobbik lányuk, Evelin próbálja tartani a lelket, aki már készül a legrosszabbra is.

Gáspár Evelin veheti át húga gyámságátGáspár Győző és Bea egyik ügye már a bírósági szakaszban tart, a sokmilliós adócsalással és pénzmosással vádolt házaspár akár éveket is ülhet, amennyiben bűnösnek találják őket. A család nemrég költözött vissza Salgótarjánba, feszült és ellenséges hangulatban telnek a napjaik – írja a Bors a lap szerint, Evelin aggódik apja idegeiért, tart akár az újabb idegösszeomlástól is, és amellett, hogy a szülőkben igyekszik tartani a lelket, próbálja húgának, Virágnak biztosítani a stressztől mentes, normális mindennapokat. Lélekben már a legrosszabbra is felkészült, és most, hogy már nagykorúvá vált, a szülők börtönbe vonulása esetén lehetősége van arra is, hogy Virág gyámságát ő maga vegye át.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top