Sztárok

Kisbabát vár a nikotinfüggő Adele! De mi lesz a dohányzással?

Adele első kézből, honlapján keresztül informálta rajongóit arról, hogy gyermeket vár. De vajon a korábban alkoholt sem megvető, nikotinfüggő és káromkodni is imádó Adele kibírja-e dohányzás nélkül a terhességet, és változtat-e rossz szokásain?

Kisbabát vár a nikotinfüggő Adele! De mi lesz a dohányzással?Adele az interneten osztotta meg rajongóival a nagy hírt: kisbabát vár, és alig várja, hogy anyuka legyen! Az énekesnő viszont nem kifejezetten jókislány, újra kell gondolnia majd néhány szokását.

Korábban Adele rendszeresen lépett fel részegen. Utólag bevallotta, nem elég, hogy a szöveget elfelejtette többször, de volt, hogy a színpadról  lefelé jövet még a lépcsőn is legurult. Ez ma már a múlté, nikotinfüggőségétől viszont még torokműtétje sem tántorította el. A hírek szerint az utóbbi időben egészséges életmódra váltott, és ennek alkalmából a cigit is letette, de több ilyen leszokási kísérlete is kudarcot vallott már, hiszen Adele saját állítása szerint rajong a cigarettáért. Kérdés tehát, hogy meddig bírja, és hogy növeli-e kitartását a tény, hogy időközben terhes lett.  Elmondása szerint egyébként a közelmúltban történt hangszálműtét legnehezebb következménye nem az volt, hogy hosszabb ideig nem énekelhetett, hanem hogy kénytelen volt a káromkodástól is visszatartania magát, hogy kímélje magát a némaságra ítélt időszakban. Az énekesnő ugyanis nem csak dohányozni, hanem káromkodni is imád. Kérdés, mennyire hódol majd ezeknek a hobbiknak a terhesség és a kismamaság ideje alatt…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top