Sztárok

Ennyit keres havonta Radics Gigi

Minden napra jut egy fellépése a Megasztár győztesének, akinek a pénzügyeit az édesapja kezeli. A fiatal énekesnő még Michael Jackson mentorát, Quincy Jonest is teljesen lenyűgözte. Gigi hamarosan zenei nagyágyúkkal lép színpadra Montreux-ben.

Ennyit keres havonta Radics GigiKözel másfél millió forintot keres havonta Radics Gigi, aki szinte megállás nélkül koncertezik. Egy-egy alkalommal a koncertszervezők 200 ezer forint körüli összegért „adják el” önálló fellépéssel. A tinisztár – akire a szerelem is rátalált a verseny alatt – egy hónap alatt felzárkózott a tehetségkutatók legsikeresebb haknizói közé, hiszen havonta átlagosan 30 bulin lép fel. A bevételeit azonban az édesapja kezeli, aki minden pénzt félretesz. „Ez Gigi pénze, eszem ágában sincs elvenni tőle. Félreteszünk mindent, hiszen én tudom, mennyire kemény és drága dolog a show-biznisz” – hangsúlyozta a Blikknek Radics Tamás.

Világsztár lesz belőle

Ráadásul a Megasztár 6. szériájának a győztese – akit egy salgótarjáni énektanárnő fedezett fel – páratlan lehetőséget kapott: találkozhat Quincy Jonesszal. A legendás amerikai zenei producer ugyanis nagyon szeretné látni és hallani Gigit, ezért személyesen hívta meg Montreux-be. A fiatal énekesnő Michael Jackson 79 éves mentora előtt fog fellépni a jazzfesztivál gálaestjén, ahol egy nagyzenekarral a háta mögött több dalt is elénekelhet. A Bors úgy tudja, a világsztár videón látta Gigit, és egyből beleszeretett a hangjába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top