Sztárok

Botrányos kép Madonna 15 éves lányáról

"Tudom, hogy szigorúbban és következetesebben kell nevelnem a gyerekeimet" – nyilatkozta Madonna néhány hete egy amerikai tévécsatornának. Hát nem jött össze neki, mert megint 15 éves lányáról beszél a világ.

Alig pár hónapja még arról számoltunk be, hogy Madonna lánya félig leborotválta fejét, majd lesifotók készültek arról, ahogy az énekesnő 15 éves lánya sutyiban bagózik néhány fiú cimborájával a suli előtt. Amikor a magazinok címoldalon közölték a képeket, Madonna azonnal kijelentette, hogy lányának talán szigorúbb nevelésre van szüksége, és nem engedi, hogy vele tartson 2012-es turnéján. „Azt hiszem, szigorúbbnak kellene lennem, de ez nehéz. Minden egyes nap olyan, akár egy tárgyalás… A cigarettázását pedig senkinek nem ajánlom, legfőképpen nem a 15 éves lányomnak” – ecsetelte kamaszlányához fűződő kapcsolatát Madonna az NBC tévécsatorna egyik műsorában.

Azonban Madonna nem tartotta be a szavát és 11 éves fia mellett 15 éves kamaszlányát is magával vitte új turnéjára. Lourdes pedig szándékosan keveri a bajt, provokál, mintha csak arra várna, hogy a lapok címlapon közöljék legfrissebb botrányát. Most például a színfalak mögött magára húzta anyja, híres „csúcsos melltartószettjét”, majd nyelvét öltögetve pózolt benne.

MAdonna 1990-ben
Madonna 1990-ben
Madonna 2012-ben
Madonna 2012-ben
Az énekesnő lánya most
Az énekesnő lánya most

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top