Sztárok

Visszavonul az RTL legnagyobb arca

Puzsér a Borsnak úgy nyilatkozott: néhány nap múlva teljes sajtócsendet hirdet maga körül. A döntése oka érthető, talán korábban is kellett volna meglépnie ezt.

Visszavonul az RTL legnagyobb arcaA Cometen azért még beszólt

„Nem tartom magam bulvárszereplőnek, és az ott megszerzett nyilvánosságomat sem akartam másra használni, mint hogy bizonyos fontos kérdésekre, aktuális problémákra ráirányítsam a közfigyelmet” – mondta a Borsnak Puzsér, aki nem akar rendszeresen mindenféle piti üggyel szerepelni a médiában. Azért ez érdekes mondat attól, aki még a VIVA Comet díjátadása közben is a magyar zenészeket csipkedte sajátos stílusban, és aki simán pózolt az SP-t éltető tinikkel.

Hol találkozhatunk még vele?

De természetesen Puzsérnak erre is megvan a maga magyarázata. „Ez egy kampány volt, ami most véget ért. Vége a Csillag Születiknek, az RTL Klub-os munkámnak, valamint az ezzel járó nagy nyilvánosságnak. Én pedig megyek vissza a saját kis hazai pályámra, a videoblogomban, a közösségi oldalamon továbbra is eljuttatom majd mondanivalómat az arra kíváncsiakhoz” – mondta a Borsnak Puzsér, aki nyáron is folytatja közönségtalálkozóit.

Hogy meddig tart a médiaböjt? Az ítész szerint őszig mindenképpen, de lehet, hogy az év végéig is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top