Sztárok

Volt pap is szerepel az RTL feleségkereső műsorában

Mészáros János Elek helyett többek között egy volt pap családalapításáért szoríthatunk ősztől heti egy órában a Házasodna a gazda című műsorban. Rubin Kristóf főszerkesztő megosztott velünk húsz titkot a csatorna új realityjéről.

20.

Mikor indul?

Június 29-én indul a Házasodna a gazda című produkció, az első epizódban mutatkozik be az a nyolc gazda, aki ennek a sorozatnak a főszereplője lesz. A bemutatkozó epizód után kezdhetnek jelentkezni a gazdákkal szimpatizáló nők. Azokat a nőket, akik egyszerre több gazda felhívására is jelentkeznek, nem tudjuk komolyan venni.

Volt pap is szerepel az RTL feleségkereső műsorában19.

Egy gazda, három nő

A jelentkezők leveleit a csatorna „előzsűrizi”, ez csak annyit jelent, hogy megvizsgálja a levélben leírt adatok valóságtartalmát és a jelentkező motivációját. A levelek közül végül a gazdák választanak: gazdánként három nő dukál, akik a forgatás idejére hozzájuk költöznek.

18.

Stúdióra ne számítsunk

A júniusi kezdő adás nem stúdióban fog játszódni, hanem külső helyszíneken. Lilu körbemegy az országban, felkeresi a gazdákat a lakhelyükön.

17.

Falusi csajok kizárva

Csak nagy- vagy kisvárosban élő nők jelentkezhetnek, ugyanis a műsor nem titkolt célja, hogy bemutassa a városi és a vidéki életvitel közti különbségeket. A falusi lányoknak itt nem terem babér.

16.

Heti egy adás

A Házasodna a gazda ősztől heti egy órában fog jelentkezni. A műsorfolyam néhány hónapig tart majd, az egyes adásokban a gazdák szerelmi ügyeit párhuzamosan figyelhetjük.

Volt pap is szerepel az RTL feleségkereső műsorában15.

Miért Lilu?

Lilu az egyik legtapasztaltabb műsorvezető, ugyanis már több tévés műfajban próbálta ki magát sikerrel, és képes a háttérbe vonulva hagyni, hogy a műsor ne róla, hanem a gazdákról szóljon. Döntő tényező volt az empátiája és a riporteri tapasztalata is.

14.

Trágyalapátolás lesz dögivel

A műsor dokumentarista stílusú reality lesz, ami nem a tévések által kreált helyszíneken, hanem a gazdák tanyáján játszódik. Az RTL Klub nem fog különböző mesterséges feladatokkal vagy programokkal beleszólni a hétköznapi életvitelükbe.

13.

Bográcsozás és strand

A gazdák és választottjaik csak olyan programokban vesznek majd részt, ami természetesen következik a helyzetükből. Rubin Kristóf néhány példát is felsorolt az állatok reggeli gondozásától kezdve az esti bográcsozáson át egészen a környékbéli kis strand meglátogatásáig…

12.

Mindenki nyerhet

A gazdák csak a műsor indulásánál lesznek együtt, de onnantól kezdve, ahogy a nők hozzájuk költöznek, a cselekmény külön szálon fog futni, a szereplők nem lesznek egymás konkurenciái.

11.

Lesz kamera a fürdőben?

A műsort nem bekamerázott szobákban, hanem mozgó stábok segítségével fogják felvenni, melyek egy szerkesztőből, egy operatőrből és egy hangmérnökből állnak. A bekamerázás szóba sem jöhetett, mivel az csak olyan helyszíneken lehetséges, amiknek van határa, márpedig itt a szereplők nemcsak a házban és a birtokon lesznek, hanem szabadon járnak-kelnek, ahogy az életben is tennék. A Győzike-show is ugyanezzel a technikával készült.

10.

Külföldön siker

A műsor egy 2001-es angol reality (Farmer Wants a Wife) licensze alapján készül, amit idáig huszonöt különböző országban mutattak be. A magyar változat csak alaphelyzetében fog hasonlítani a külföldiekhez, mert az RTL Klub a maga igényeihez alakítja a formátumot.

9.

400 facér gazda futkos az országban

A toborzás sikeres volt. A Lilus reklámkampány hatására négyszáz gazda jelentkezett.

8.

Nem minden gazda gazdag

A szereplőválogatásnál fontos szempont volt, hogy mind különböző háttérrel rendelkezzenek. Van, aki erdőgazdálkodással, van, aki állattenyésztéssel foglalkozik… Különböző anyagi helyzetűek, és a szereplők környezete is sokban eltér egymástól.

Egykori pap is jelentkezett
Egykori pap is jelentkezett

7.

Légy az anyukám!

A gazdák különböző életkorúak. Van köztük, aki élete első feleségét keresi, de van olyan is, aki a gyerekeinek szeretne új édesanyát találni.

6.

Családra vágyó pap megosztaná…

A legizgalmasabb szereplőnek egy volt pap ígérkezik, aki pár éve felhagyott a papi hivatásával és most családot szeretne.

5.

Csillag Születik Elek nem lesz szereplő

A műsorban nem láthatunk ismert szereplőt sem a gazdák között, sem pedig a női oldalon. Az RTL Klub cáfolja, hogy Mészáros János Elek szerepet kapna a Házasodna a gazdában.

4.

Külföldön férfi-férfi páros is összejöhet

A műsorformátum egyik külföldi verziójában egy meleg gazda kereste párját, de hazánkban nem számíthatunk ilyen meglepetésekre. A csatorna hagyományos férfi-nő párokban gondolkodik.

3.

Együtt élni és megszeretni

A legtöbb párkereső reality az igazi megtalálásával ér véget, de a Házasodna a gazda esetében ez nem így lesz. A műsorfolyam 2/3-ára a gazdák már kiválasztják a három nő közül azt, aki szerintük az igazi lehet, majd a folytatásban megtudhatjuk, hogyan működik kettejük között az együttélés.

2.

Nyerni nem lehet

A műsorban nem lesz semmiféle nyeremény vagy győztes, mivel a csatorna így akarja biztosítani, hogy minden szereplőt az érzelmei, ne pedig anyagi érdekek mozgassanak.

1.

A nagy meglepetés

A show egy speciális adással ér véget, amiben az RTL stábja ellátogat a gazdákhoz, és bemutatja, hogy az adás óta eltelt hónapokban hogyan alakult a kapcsolat a gazdák és a kiválasztott nők között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top