Sztárok

Összeállt az RTL két sztárja

Miközben VV Attila Olival és Petivel haknizik, addig VV Fecó Győzikével készített közös dalt. Hát jó.

Összeállt az RTL két sztárjaAlig bírtuk feldolgozni VV Fecó első slágerét, máris itt a második. Ráadásul ezt nem mással készítette el az egykori villalakó, mint Győzikével, aki sokat látott celebként osztogatja tanácsait az önérzetes Fecónak. „A zebracsíkos úton, hidd el, sok-sok csoda vár rád… Én követlek majd, testvér, mert a tapsból nekem is jár” – éneklik a fiúk. Mit mondhatnánk még? Nagy örömmel várjuk a közös valóságshow-t.

Az egykori villalakók körül egyébként nagy a csend. Kinga többnyire a plasztikai beavatkozásával kerül a Blikk címlapjára, Sehi lemezlovasként próbálkozik, Eszter házasodni készül, Veronika Monte-Carlóban hajókázik, Attila Petivel kocsmázik. VV Gergő hiába akart a magyar Jamie Oliver lenni, még nem sikerült megreformálnia a hazai iskolák menüjét, így többnyire testvérével pózol partinkon. Cristofel pedig miközben a második dalával készül büntetni, elment egy szoláriumba zsetonosfiúnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top