Sztárok

Hatalmas pofont kapott Bochkor

A fennmaradásért küzd a Neo FM. Ha a rádió üzemeltetője hétfőig nem fizet, nemcsak a Bumerángnak vége, hanem az egész adó is elnémulhat – írja a Blikk.

Bochkornak már csak napjai vannak hátraVeszélybe került Bochkor Gábor napi egymillió feletti hallgatót elérő reggeli műsora, a korábban feljelentett Bumeráng, ahonnan Boros Lajos az év végén nyugdíjba vonul. Könnyen meglehet, hogy a Megasztár zsűritagja hétfőtől már nem ébreszti a hallgatókat. A Neo FM-et üzemeltető FM1 Zrt. igyekszik mindent megtenni, hogy befizesse a mintegy 750 milliós tartozást a Médiatanácsnak, amelyet az elmúlt 2,5 évben halmozott fel. Ez az összeg elsősorban a médiaszolgáltatási díj elmaradása, a szerződésben vállalt bankgarancia hiánya, valamint a különböző szerződésszegések miatt kiszabott bírságokból tevődik össze. A Médiatanács ugyan lehetőséget adott arra, hogy a tartozást 1 év alatt, egyenlő havi részletekben fizessék meg, és egyben elengedték a késedelmi kamatokat is, ám ha június 18-ig – amikor is az első részlet esedékes – nem fizet a FM1 Zrt., valószínűleg elnémul az adó. A rádió vezetősége reméli, sikerül valamilyen megnyugtató megoldást találni a hétfői határidőig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top