Sztárok

A TV2-re ment Fábry

Médiatörténeti pillanatra kerül sor, Fábry Sándor ugyanis a korábbi versenytárs képernyőjén tűnik fel. A showman ezúttal a családjáról és az életéről mesél Tilla műsorában – írja a Bors.

A TV2-re ment FábryA közelmúltban az m1-hez igazolt Fábry Sándor – akinek a neve eggyé vált az RTL Klubbal – a TV2 képernyőjén bukkan fel. Az alaposan meghízott showman ugyanis elfogadta a szereplést Propaganda című műsorban, hogy Tilla bemutathassa az életét. „Régóta ismerjük egymást Sándorral, korábban már én is szerepeltem az ő show-jában, részben ezért vállalkozott ennek a portrénak az elkészítésére (…) A másik vendégem, Pintér Béla személye is közrejátszott a döntésében, Béla ugyanis a kedvenc színháza vezetője” – magyarázta a Megasztár műsorvezetője. Tilla ezúttal a tavaly apa lett showman mögött húzódó embert szerette volna bemutatni a műsorában, rávilágítva a személyiségére, családi hátterére, gondolkodásmódjára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top