Sztárok

Németh Kristóf eltűnik a Barátok köztből

Kertész Géza karakterét bizonytalan időre mindenképpen kiírják a sorozatból.

Németh Kristóf eltűnik a Barátok köztből„Nem akarunk megválni Németh Kristóftól!” – jelentette ki Kalamár Tamás, a Barátok közt sorozat producere, aki azonban hozzátette, hogy lassan tizenöt éve megy a sorozat, Kertész Géza karaktere pedig majdnem az indulástól jelen van. „Nyilvánvaló, hogy a kezdeti szereplők jellemére érdekes történeteket írni egyre nehezebb. Ezért döntöttünk úgy a forgatókönyvírókkal, hogy Gézát egy időre pihenőre küldjük” – mondta a Blikknek Kalamár Tamás.

Kertész Géza hónapok múlva kerül le a képernyőről, de hogy mikor tér vissza, még nem tudni. „Elsősorban a családnak szentelem majd ezt az időt, de szerencsére munka is akad bőven. Amióta felszínre kerültek a Kamaraszínházzal kapcsolatos ügyek, egyre többen keresnek meg felkérésekkel. Ha sikerül megakadályozni, hogy bezárják a színházat, szeptembertől még több munkám lesz” – mondta a lapnak Németh.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top