Sztárok

Pszichiátriára vitték Hajdú őrült zaklatóját

A zavart elméjű nő napokig várt a műsorvezetőre a TV2 székháza előtt. Hajdút megrendítette, hogy kórházba került a zaklatója – írja a Bors.

Pszichiátriára került Hajdú zaklatójaCsaládja már a rendőrséggel kerestette azt a nőt, aki napokig várt arra, hogy a Frizbi műsorvezetőjétől visszakapja állítólagos millióit. Gabriella a hírekkel ellentétben nem hajléktalan. A 38 éves nő Pilisen él édesanyjával, és családjának már egy éve mondogatja, hogy milliókat nyert a lottón. Mint a testvére, Mihály elmondta, a húgának alig egyéves munkaviszonya volt egész életében. Gabriella odahaza csupán annyit mondott, hogy végre rendezi a dolgait, és visszaszerzi a bankkártyáit Hajdú Pétertől, mivel nála van a lottónyereménye. Aztán elindult a nagyvilágba, a családja pedig egyből bejelentette az eltűnését a rendőrkapitányságon. A fiatalasszony napok óta nem evett, nem ivott, állítólag magánszemélyek jelentették, hogy az autók között szaladgál. A mentők bevitték az egyik fővárosi kórházba, ahonnan átszállították a ceglédi pszichiátriára. Jelenleg is vizsgálják, mert összevissza beszél. „Nagyon sajnálom a hölgyet, remélem, mihamarabb felépül” – mondta Hajdú az eset kapcsán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top