Sztárok

Súlyos baleset a Bruce Willis-film forgatásán

Komolyan megsérült az egyik főszereplő dublőre a hétfői forgatáson, amikor éppen az autós üldözéses jelenetet vették fel. A férfit kórházban ápolják – írja a Bors.

Súlyos baleset a Bruce Willis-film forgatásánSúlyos balesetet szenvedett a Die Hard 5 – Drágább, mint az életed című Bruce Willis-film stábjának az egyik kaszkadőre. Éppen egy autós jelenetet vett fel a csapat, ahol a kaszkadőr az ölében tartott egy kamerát azért, hogy belső képeket is rögzítsenek az üldözésről, majd végül a hatalmas karambolról. A felvétel során azonban a kocsi a tervezettnél pár centivel arrébb csapódott az akadályba, így rommá tört az eleje, a kasztni pedig benyomódott az utastérbe. A kamerával az ölében ülő kaszkadőrnek a gyomrába fúródott a készülék – értesült a bulvárlap. A sérült férfi perceken belül orvosi ellátást kapott. Stabilizálták az állapotát, infúziót kapott, majd az Országos Baleseti Intézetbe szállították. A súlyosan megsérült kaszkadőr állapota kielégítő, ám a filmben már aligha tud szerepelni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top