Sztárok

Soha nem látott titkos felvételek a királyi családról

Soha nem látott, majd hatvan évvel ezelőtt készült filmfelvételeket hozott nyilvánosságra Károly herceg.
Gyémántjubileum-hét a Nők Lapja Cafén!
Ez a hét a 60 éve uralkodó II. Erzsébetről szól! Kövesd velük az ünnepséget, less be a kulisszák mögé, és tudj meg mindent a királynőről!

Soha nem látott titkos felvételek a királyi családrólElőször hívta maminak
A filmen Károly herceg totyog édesanyja, a királynő felé, aki megcsiklandozza őt, majd nevetve ölelgeti. A másik képsoron Erzsébet, a férje, és két gyermekük, Károly és Anna a tengerparton látható. A gyerekek játszanak, bukfenceznek, ugrálnak, majd az apjuk nyakig betemeti őket a homokba. Pont úgy viselkednek, mint bármelyik boldog család.

A ritka felvételeket a britek péntek este abban a tévéműsorban láthatták, melyben Károly herceg anyja gyémántjubileuma előtt tisztelgett. „Csodálom őt, az áhítatát, az odaadását, az elkötelezettségét” – mondta a trónörökös Erzsébetről, mint királynőről és édesanyáról, akit a nyilvánosság előtt most először nem őfelségének vagy királynőnek hívott, hanem egyszerűen csak Maminak.

Titkok a koronázásáról

A herceg egy családi titkot is elmesélt: a koronázása előtt Erzsébet betoppant hozzá, amikor a dadája fürdette, rajta volt a felbecsülhetetlen értékű korona. „Azért viselte, hogy szokja, és hogy másnap le ne essen a fejéről. Azt mondta, fárasztó a koronát viselni” – emlékezett vissza anyja koronázására Károly herceg.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top