Sztárok

Rászóltak Kate Middletonra: ne legyen olyan feltűnő!

A Buckingham-palota udvaroncai megkérték Katalin hercegnőt, hogy a hétvégi, négynapos ünnepségsorozat alatt öltözzön visszafogottabban, hogy ne szorítsa háttérbe a 60 éve uralkodó II. Erzsébet királynőt.

Gyémántjubileum-hét a Nők Lapja Cafén!
Ez a hét a 60 éve uralkodó II. Erzsébetről szól! Kövesd velük az ünnepséget, less be a kulisszák mögé, és tudj meg mindent a királynőről!


Nem lehet ő a középpontban

Már az is baj, ha az ember szép és kiváló ízléssel öltözködik, legalábbis a Buckingham-palota udvaroncai szerint. II. Erzsébet tudta nélkül a szürkeruhások – ahogyan a királyi családot kiszolgáló személyzetet és hivatalnokokat hívják – megkérték Katalin hercegnőt, legyen szerény a hétvégén és öltözzön visszafogottabban. A szombattól keddig tartó rendezvénysorozat a királynő gyémántjubileumi évének csúcspontja lesz: ezer hajó köszönti majd őt a Temzén, látványos koncerttel tisztelegnek előtte a legnagyobb sztárok, melyet az a Gary Barlow rendez, aki a jubileumi himnuszt is írta, hálaadó istentiszteletet tartanak a Szent Pál-székesegyházban, és a királyi család végigkocsikázik Londonon.

Rászóltak Kate Middletonra: ne legyen olyan feltűnő!

Volt egy kis baki

Minden eseményen ott lesz Katalin is, a palota pedig aggódik, hogy a sajtó majd a hercegnő ruhájával, frizurájával, formás lábaival lesz elfoglalva, nem pedig magával a hatvan éve uralkodó királynővel.
Talán igazuk van, végül is rossz példa már van előttük: a minap Katalin is részt vett Buckingham-palotában rendezett kerti partin, melyből amúgy négyet rendeznek minden évben. A sajtó pedig csak arról írt, hogy a hercegnő egy drága ruhát vett fel, amit néhány nappal korábban már viselt azon a windsori fogadáson, ahova a világ valamennyi koronás fője hivatalos volt, és szinte csak Katalinról közöltek képet a lapok.

 Kísért a múlt

Ahogyan most Katalin, úgy harminc évvel ezelőtt Diana hercegné sem tehetett arról, hogy házasságkötése után csak vele foglalkozott a sajtó. A királynő nem hibáztatta Dianát, de azért elvégzett egy kis kísérletet. A parlament megnyitásán, amikor is koronával a fején, teljes uralkodói díszben, a Lordok Házában a trónon ülve felolvasta a trónbeszédét, azaz a kormány következő évi tervezetét, tornacipőt vett fel. De a kutya sem vette észre, a másnapi lapok csak Diana hercegnéről hoztak le képeket. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top