Sztárok

Már a bútorait árulja VV Ágica

A hitelcsapdába keveredett egykori valóságshow-hős képtelen kimászni az adósságából. A legnépszerűbb közösségi oldalon keres vevőt a bútoraira – írja a Blikk.

Már a bútorait árulja VV ÁgicaSzögeczki Ági nem csak a lakását vesztette el, immár a bútoraitól is kénytelen megválni. A Való Világ 3. egykori szereplőjének az egekbe szökött törlesztőrészlete miatt kellett búcsút mondani a 22 millió forintot érő lakásának, ugyanis egy 28 millió forintos adósság szakadt a nyakába a felvett hitelei nyomán. Az öngyilkosságot megkísérelt VV-hősnek jelenleg egy tanácsadó cég segít kilábalni a hitelcsapdából. VV Ágica – akire még Alekosz is ráhajtott – azonban nem sok reményt fűz ehhez, ezért elhatározta, az adósságának rendezése érdekében nemcsak a lakásától válik meg, hanem a bútoraitól is. „Most már úgy érzem, ebből nem fogok tudni jól kijönni. A saját lakásomba semmiképp sem fogok visszaköltözni” – panaszkodott az exvillalakó, aki döntött, túlad az ingóságain. A kiárusítást a konyhabútorával kezdte, amelyet a Facebook-oldalán hirdetett meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top