Sztárok

Így tölti a nászútját Mr. Facebook

Európában, méghozzá Rómában tölti Mark Zuckerberg és friss felesége a mézesheteket.

Mark Zuckerberg és felesége, Priscilla Chan Olaszországban, Rómában tölti a mézesheteket. A hétvégén a város egyik legforgalmasabb részén, egy tömött étteremben ebédeltek, és szinte senki nem vette észre, hogy a dollármilliárdos Facebook-alapító ül falatozik mellettük – írja a TMZ.com internetes oldal. A Facebook-részvények egyébként hatalmas zuhanást vettek a tőzsdén, amit Zuckerberg csak így kommentált: „Arrivederci”. Hát stílusos, az már egyszer biztos.

Mark és Prischilla kevesebb, mint 100 vendég előtt mondta ki az igent május 19-én. A szertartást Kaliforniában, a Facebook-atya saját kertjében tartották. A vendégek ráadásul azt gondolták, hogy Priscilla diplomáját ünneplik majd, amit a lány május 14-én vett át. Ugyanakkor a pár már négy hónapja kérvényezte a házasságot, a jótékony Zuckerberg pedig saját maga találta ki az egyszerű karikagyűrűt. Sok boldogságot!

forrás: TMZ
Forrás: TMZ

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top