Sztárok

Lopással vádolják a döntőbe jutott Compact Discót

Lang Györgyi szerint a döntőbe jutott magyar együttes több zeneszámból összegyúrt dallal indult. A Pa-Dö-Dő tagja magát a dalversenyt is fölöslegesnek tartja – írja a Bors.

Miközben Azerbajdzsánban ünnepeltek a magyarok, addig idehaza Lang Györgyi élesen bírálta a döntőbe jutott zenekart, mondván, a Compact Disco innen-onnan összeszedett melódiakoktéllal indult. Abban nem kételkedik, hogy az együttes tagjai tehetséges zenészek, ám a versenydaluk Depesche Mode-, Ákos- és a Pet Shop Boys-számok keveréke, és szerinte nem ötletes, nem jó dal. Az énekesnő állítja, a hazai válogatón százszor jobb volt a hazánkat képviselő együttesnél a Fábián Juli & Zoohacker együttes, Heincz Gábor Biga és Tóth Gabi is. Mindemellett magát a dalfesztivált is elavult dolognak tartja, amire semmi szükség, sőt idehaza sokan azon izgulnak, nehogy Magyarország nyerje meg, mert semmi pénz nem lenne egy dalfesztivál megrendezésére.

Botrány a Compact Disco körül

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top