Sztárok

Három új mentor az X-Faktorban

Három új mentorral is tárgyal Simon Cowell a brit X-Faktor miatt. Az amerikai zsűriszékekben a két női ítészt már lecserélte, most az angol műsort újítja meg.

Három új mentor az X-FaktorbanAz Egyesült Államokban 2012-ben Britney Spears és Demi Lovato váltja a kissé megfáradt Paula Abdult és az állandóan elvarázsolt Nicole Scherzingert az X-Faktorban. Simon Cowell választása a bevétel szempontjából érthető, de azt nézve, hogy sem Spears, sem Lovato nem képes élőben énekelni, már elég röhejes.

Valamivel jobb színvonalú mentorcserére számíthatnak a britek. Ott ugyan még nem állt fel a mentorok végleges névsora, de a meghallgatások alatt például az egykori Spice Girls, Geri Halliwell fogja osztani az észt az énekespalántáknak. A tavalyi műsorban mentorkodó Kelly Rowland énekesnő egy hónapja távozott, és habár a helyére Dannii Minogue-t vagy Katy Perryt szerették volna, mindkét nő visszadobta a milliós szerződést.

A Sun értesülése szerint Cowell tárgyal még Robbie Williams énekessel és Gwen Stefanival is. Robbie tavaly már része volt az X-Faktornak, akkor Gary Barlow-nak segített a legjobb 3 fiú énekes kiválasztásában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top