Sztárok

Fridel Fruzsina: “Még nem hiányzik a forgatás, élvezem a kicsikkel töltött időt”

Hová tűnt Fridel Fruzsina, a Jóban Rosszban egykori Nemes Violája? A fiatal színésznő ma már két tündéri kislány édesanyja, akik ugyan napról napra alaposan megdolgoztatják a mamájukat, mégis bearanyozzák az életét.
További fotókért kattints a képre.
További fotókért kattints a képre!

Amióta nem láthattuk a képernyőn, két csodaszép kislányt szültél. És elég kevés köztük a korkülönbség. Hogy vagy, Fruzsi?
Kaotikusan, köszönöm. (Nevet.) A férjemmel, Gáborral két gyereket terveztünk, egymás után, hogy minél kisebb legyen a korkülönbség, és a későbbiekben minél jobb játszópajtásai legyenek egymásnak. Ez sikerült. Ám azt nem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz, ha az egyik kicsi, a másik pici! A napok gyorsan telnek, Bodza és Luca gyakorlatilag reggeltől estig lekötnek, mindig adnak valami feladatot. Jó időben játszóterezünk, ha esősre vált, akkor próbálom őket otthon lefoglalni, ami embert próbáló feladat. Kialudni talán már az életben nem tudom magam, de legalább arra figyelek, hogy mozogjak és egyek egészségesen, bírnom kell a gyerekek mellett a strapát.

További fotókért kattints a képre.
További fotókért kattints a képre!

Sok édesanya bölcsődébe viszi az első gyermekét, ha ilyen kis korkülönbséggel jön a második baba. Te nem gondolkoztál ezen?
Hamar kiderült, hogy a kerületünkben kevés a bölcsődei férőhely, s mivel én egyébként is otthon vagyok Bodzával, Lucának nem lett volna sok esélye a felvételre. Most az óvodának drukkolunk, ugyanis jelentkeztünk, mert hamarosan hároméves a nagylány. Ha felveszik, az némiképp tehermentesít majd, ami valljuk be, már rám fog férni. Miután hazajöttünk a kórházból Bodzával, hamar rá kellett jönnöm, hogy az édes teher a duplájára nőtte ki magát.

Úgy érezted…
…, hogy ez nekem nem fog menni. Igen. Ilyenkor a férjem vigasztalt, és a közelünkben élő szülei is igyekeznek segíteni nekem, nagyon sokat köszönhetek nekik. Mára belerázódtam ebbe az élettempóba, és összegezve, nem bánom, hogy Luca nem lett bölcsődés, hogy végignézhettem az első három évét, aktív részese lehettem.

Nem hiányzik a pörgés, a forgatás, a stáb?
A felnőtt társaság sokszor hiányzik. De azért most még nem hiányzik a munka, élvezem a kicsikkel töltött időt, és szerencsére azért olykor ki tudok szakadni. A barátnőmmel, Klárival szoktam beülni kávézni, vagy elmegyünk a férjemmel moziba, vacsorázni, a szülei szerencsére besegítenek. Mostanában sokat mozgok, ami feltölt energiával, ezáltal könnyebb a napi mókuskerék.

További fotókért kattints a képre.
További fotókért kattints a képre!

Hogyan tornázol két gyerkőc mellett? Az én kisfiam annak idején folyton körülöttem sertepertélt, féltem, hogy fejbe vágom a súlyzókkal. Amikor pedig a popsigyakorlatokat végeztem, rendre a hátamra mászott…
Ó, ne hidd, hogy bármit is tudok sportolni a lányok mellett! Amikor hazajön a férjem, viszem a laptopot az egyik, még berendezetlen szobánkba, és ott tornázom a DVD-k segítségével. Már sok kiló lement a szülések óta rólam, de még mindig nem szeretem maradéktalanul azt, amit a tükörben látok. Az a négy-öt utolsó pluszkiló nagyon nehezen adja meg magát…

Úgy hallottam, még a BalatonMan Triatlon Fesztivál sztárcsapatában is indulsz. Hogyan jutott eszedbe, hogy ekkora lelki és fizikai aktivitásnak vesd magad alá két kisgyerek nevelése mellett?
Kíváncsi vagyok a saját határaimra, bizonyítani szeretnék önmagamnak, hogy mire vagyok képes két gyerek után. A kemény edzésterv pedig tökéletes támogatója a diétának, ami az utóbbi időben nálam életformává vált. Ráadásul jó lelkesedni valamiért, jó egy célért küzdeni. Most éppen az a cél, hogy a lehető legjobban kivegyem a részem ebből a csapatmunkából. Nagyon kemény a helyzet, hiszen biciklizés tekintetében például úgy harminc kilométer jut rám, aminek a 70%-a emelkedő. A verseny után megkapom majd jutalmul a családomat, és mivel összekötjük a kellemest a hasznossal, néhány önfeledt napot is eltöltünk a Balaton partján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top