Sztárok

Apa lett a magyar énekes

Megszületett Czutor Zoltán kisfia. A zenész immár négygyermekes apu lett. A gyakorlott apukának számító zenész egyelőre még nem mutatta meg a trónörököst a nagyvilágnak – írja a Bors.

Apa lett a magyar énekesCzutor Zoltán 20 évvel fiatalabb felesége 56 centivel és 3,22 kilogrammal hozta világra Simon Zsigmondot. A nyughatatlan zenész is jelen volt a szülésnél, ám a köldökzsinórt nem ő vágta el. „Zsaninak teljesen új dolog az anyaság, jól viselte a fájdalmakat, szerencsére semmiféle komplikáció nem lépett fel nála” – árulta el a Belmondo együttes frontembere. A 42 éves rockzenész – aki mindig is apuka akart lenni – már negyedszerre éli át az apaság örömeit, hiszen korábbi házasságából három gyermeke is született. Párját és kisfiát ugyan már hazahozta a kórházból, sőt már több fotót is készített a piciről, ám egyelőre nem mutatja meg az újszülöttet a nyilvánosságnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top