nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Hatalmas meglepetéssel rukkolt elő az RTL Klub

Hatalmas meglepetéssel rukkolt elő az RTL Klub

Hétfőn este hétkor elindult az RTL Klub új, civilekkel forgatott áldokumentumfilmje, A gyanú árnyékában. Az egykori Mónika- és Balázs-show témáit érintő adás lett a hétfői nap legnézettebb műsora.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Hatalmas meglepetéssel rukkolt elő az RTL klubA gyanú árnyékában című ál-dokumentumsorozat 1 millió 329 ezer nézőt könyvelhetett el teljes lakosság körében, maga mögé utasítva a Tamás atya halála miatt összeomló Bettyt – vagyis a Jóban Rosszbant –, és Berényi Miki klánját, a Barátok közt sorozatot is.

Herman Péter producer korábban elmondta, A gyanú árnyékában tíz-tizenöt szereplőt fogyaszt epizódonként. Itt senkiből sem lesz sztár, mivel minden szereplőt csak egyszer használnak. Ez azért történhet meg, mert mindegyik rész egy teljesen önálló lábakon álló sztori, amit az alkotók elmondása szerint az élet írt.

A hirdetők számára fontos 18–49-es korosztályban már nem teljesített ilyen jól az új műsor. Ott csupán a negyedik helyet tudta megcsípni. Beelőzte a Dr. Csont, a Barátok közt és a Jóban Rosszban.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon