Sztárok

Tüntetnek a TV2 miatt

Ahogy Bobby is kimászott halála után néhány résszel a zuhany alól, úgy térhet vissza Tamás atya a Jóban Rosszban sorozatba. Már szerveződnek a rajongók, hogy a TV2 előtt tüntessenek. Visszakövetelnék ugyanis a szívdöglesztő papot.

Tüntetnek a Tv2 miattSzáraz Dénes karakterébe még csak három napja csapott bele a villám – és ezzel, úgy tűnik, végleg kiírták a TV2 sorozatából – máris tömeges felháborodás indult a műsor Facebook-oldalán – írja a Bors.
Tamás atya rajongói már szervezkednek, hogy a csuhás visszakerüljön Csillagkútra. 4000 elszánt sorozatfüggő például a stúdió előtt akar tüntetni. „A felzúdulás szerintem annak köszönhető, hogy egy nagyon szép, romantikus történet végére értünk. Nem gondoltam volna, hogy a taxisblokád után lesz még egy olyan társadalmi megmozdulás, ami egységbe tömöríti az embereket. Ahogy a Nemzeti Színház elé sem vonultak ezrek, hogy megmentsék Rómeót vagy Júliát, úgy remélem, a mi stúdiónk előtt se fognak tüntetni” – mondta a Borsnak a sorozat producere, Nagy Tamás. Az persze kérdés, hogy enged-e a nyomásnak, és végül visszacsempészi-e Tamás atyát a sorozatba, mint kócos hajú Bobbyt a Dallasba. Száraz Dénes azért bizakodik, hogy egyszer még újra láthatják a nézők Tamás atyát.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top