Sztárok

Ennyit követel Stohltól Pali bácsi

Folytatódik a színész és balesetének egyik áldozata, Pali bácsi csatája a bíróságon. Stohl András, akitől milliókat követel a sértett, a tárgyaláson való részvétel helyett inkább dolgozik – írja a Blikk.

Ennyit követel Stohltól Pali bácsiMa kezdődik Stohl András kártérítési perének a tárgyalása, amelyen azonban nem lesz jelen a színész. Az általa okozott baleset legsúlyosabb sérültje, Kaincz Pál és lánya 12 millió forintot követel Stohltól. A testi-lelki sérelmekért és az őket ért anyagi kárért cserébe ennyire számítanak a színésztől vagy biztosítójától. A 79 éves Pali bácsi állítja, a karambolban megrokkant, sérülése a büntetőügyben kimondott szakértői véleménnyel ellentétben maradandó. Mint Stohl korábban elmondta, 12 milliót nem tud, de nem is akar kifizetni, így nem bánja, ha a bíróság dönt. A tárgyaláson azonban csak az ügyvédek fognak csatázni, hiszen nemcsak a márciusban szabadult színész nem lesz jelen, hanem valószínűleg – az egészségi állapota miatt – Pali bácsi sem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top