nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Éden Hotel: bevallotta hűtlenségét a magyar celeb

Éden Hotel: bevallotta hűtlenségét a magyar celeb

Ügyes gyerek ez a Máté. Többnapos titkolózás után bevallotta Éden Edinának, hogy meglátogatta igazi barátnője. Ezután pedig...
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Bevallotta hűtlenségét a magyar celebÉden Máté egy hét titkolózás után elérkezettnek látta az időt arra, hogy bárpultot támasztva elmondja Edinának: igazi barátnője meglátogatta az Éden Hotelben. “Egy dolgot még el kell hogy mondjak. Amikor külön randin voltunk, akkor ott volt a kinti barátnőm. Nem viccelek. Kiutazott értem ide”mondta kissé akadozva Éden Máté, és azonnal védekező állásba ment át. “Én nem foglak téged átb…ni. Ha te igen, akkor így jártam” – szólt a romantikus vallomása. Érzelmet nem igazán véltünk felfedezni a szőke szívtipróban, de miután Éden Edina kellőképpen összeroppant és kisírta magát, Máté saját módszerével próbálta vigasztalni: rámászott. 

 

 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon