Sztárok

Hatalmas meglepetés! Mentorcsere az X-Faktorban

Csere lesz a 2012-es X-Faktorban. A női ítész nem vállalta tovább a szereplést, és nagy meglepetésre egy elvált énekesnő kerülhet a helyére!

A Daily Mail értesülése szerint a Destiny’s Child egykori énekesnője, Kelly Rowland távozik a brit X-Faktor mentorszékéből. A tehetségkutató guruja, Simon Cowell nem kesereg annyira a nő búcsúja miatt, ugyanis szereplése alatt tavaly hatalmas mélyrepülést vett a brit X-Faktor nézettsége. Lapértesülések szerint Rowland helyét a frissen elvált Katy Perry veszi át. Simon Cowell azzal indokolja választását, hogy amikor Perry 2010-ben vendégmentor volt a tehetségkutatóban, a nézők imádták. Kellyt viszont nem tudták megszeretni és elfogadni a tévézők. Azt azért tegyük hozzá, hogy azóta eltelt két év, az amerikai Katy Perry pedig elvált angol urától, így már nem ő az első számú kedvenc a szigetországban. 

Simon Cowellnek nem sokat számít, hogy a mentorszékbe olyat ültessen, aki képes élőben énekelni, hiszen az amerikai X-Faktorba leszerződtette a tátika királynőjét, Britney Spearst. A kétgyermekes szőkeségnek végül sikerült kiharcolnia a 15 millió dolláros csúcsgázsit. 

 

 
Hatalmas meglepetés! Mentor csere az X-Faktorban
 
Hatalmas meglepetés! Mentor csere az X-Faktorban

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top