Sztárok

Balhé a Barátok közt sztárja körül

Összerúgta a port Németh Kristóf és a kamaraszínház vezetője. Az igazgató szerint a színész fúrja őt, míg a sorozatsztár azt állítja, a direktor majdnem megütötte – írja a Blikk.

Balhé a Barátok közt sztárja körülSzűcs Miklós, a csőd szélére került Budapesti Kamaraszínház igazgatója és Németh Kristóf művészeti tanácsadó közti nézeteltérés odáig fajult, hogy már szóba sem állnak egymással. Szűcs szerint a Barátok közt sztárja – aki a válása óta egyedül neveli a kisfiát – jellemtelen alak, és a helyére pályázik, míg a színész szerint szó sincs erről. „Van egy Németh Kristóf, aki elérkezettnek látta az időt, hogy furkáljon. Azt hiszi, ha kicsinál, akkor ő lesz majd az új igazgató” – jelentette ki az igazgató. Németh Kristóf nem tagadja, hogy forrnak az indulatok kettőjük között, ám a vádakat egyáltalán nem érti. Állítja, ő csak a direktor idegei miatt aggódik, aki ráadásul a legutóbbi társulati ülésen meg akarta őt ütni. „Az igazgató urat a felesége rángatta el, azzal fenyegetett, hogy betöri a képemet, mert áskálódom ellene. (…) Az a kérdés pedig időszerűtlen, hogy lennék-e igazgató” – hangsúlyozta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top