nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Lilu lett az új valóságshow háziasszonya

Lilu lett az új valóságshow háziasszonya

Házasodna a gazda! – címmel új valóságshow-t indít az RTL Klub. A külföldön már befutott műsor házigazdája Lilu lesz.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Lilu lett az RTL új valóságshowjának háziasszonyaMár jelentkezhetnek azok a földből, borászatból, állattartásból élő, önálló egzisztenciával bíró férfiak, akik vidéken élnek, keményen dolgoznak. A nézőknek májusban mutatja a be a csatorna azt a 8-10 szerencsést, akiknek esélyük lehet arra, hogy a képernyőn keresztül, Lilu segítségével feleséget szerezzenek maguknak. Nyáron jelentkezhetnek az igazi városi hölgyek, hogy meghódítsák a kiszemelt gazdát, és a tűsarkú cipőellőjüket gumicsizmára cseréljék.

Ősztől már a gazdák szerelmi életét láthatjuk a képernyőn. Azonban a Való Világgal ellentétben itt nem mesterséges környezetben zajlik a forgatás, hanem kint a gazdák birtokán. Úgy tudjuk, hogy a műsor végén a nagyvárosi asszonynak valóban hozzá kell mennie a gazdához, ezzel is bizonyítva azt, hogy feladja eddigi életét.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon