Sztárok

Babát vár a magyar származású világsztár

Kisbabát vár a magyar származású Elsa Pataky. A színésznő férje új filmjének bemutatóján már hatalmas pocakkal vonult végig a vörös szőnyegen.

Büszkén feszített felesége oldalán a Bosszúállók című mozi bemutatóján a 28 éves Chris Hemsworth. Chris és Elsa Pataky ugyanis első gyermeküket várják. A magyar származású színésznő már a kilencedik hónapban jár, és a külföldi sajtóban számos cikkben méltatták természetes szépségét és kisugárzását. „Chris és én határtalanul boldogok és izgatottak vagyunk. Nem érdekel minket, hogy kisfiunk vagy kislányunk születik, csak az a fontos, hogy egészséges baba legyen” – mondta egy interjúban Pataky, aki mivel Spanyolországban született, és édesapja is spanyol, eldöntötte, hogy gyermekének is ez lesz az anyanyelve. „Spanyolul fogok beszélni a babához. Szóval megmondtam a férjemnek, hogy sürgősen kezdje el tanulni a nyelvet, különben nem fogja érteni, mit mondok a picinek” – folytatta a színésznő, akinek édesanyja magyar származású, erről a Nők Lapja Cafénak mesélt korábban. „Az anyai nagymamám Magyarországon született, a nagypapám pedig Erdélyben volt színész. Én még csak egyszer jártam nálatok. Egy rövid ideig voltam Budapesten apukámmal, és emlékszem, milyen csodálatos a város” – mondta munkatársunknak Pataky, a Halálos iramban mozi szereplője.

Mindenórás Elsa Pataky
Mindegy a baba neme

 

 

Fotó: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top