Sztárok

Nőket tapogat a válófélben lévő Heidi Klum

A modell eddig némán és méltósággal viselte a válása körüli hírverést, ám Elton John legendás Oscar-buliján egészen kivetkőzött magából – mindenféle értelemben.

Kivetkőzött magából Heidi KlumBombaként robbant a hír, hogy hét év után idén januárban az álompárként számon tartott Heidi Klum és Seal beadták a válópert. A modell eddig kifejezetten visszafogottan tűrte a hatalmas közérdeklődést, Seallel ellentétben nem nyilatkozott, és nem mutatkozott annyit a nyilvánosság előtt – egészen Elton John Oscar-gála után tartott ikonikus bulijáig.

A ceremónia utáni partira ugyanis a négygyermekes anyuka egy falatnyi, a biztonság és a látvány kedvéért a teljes hátrészt is szabadon hagyó kanárisárga miniruhában érkezett. A 38 éves, immár szingli Heidi rengeteg koktélt fogyasztott, és amikor éppen nem a poharat emelgette, időt szakított arra is, hogy modelltársa, Bar Rafaeli fenekét megfogdossa – mégpedig alaposan – egy közös fotó kedvéért.

A német híresség a vacsoránál is főszereplő volt, asztalszomszédainak, a Született feleségek színészének, Kyle MacLachlannek, és feleségének, Desiree Grubernek segített manuálisan és kissé erőszakosan egy nyilvános csókolózás lebonyolításában; pár fotó erejéig pedig a szintén válófélben lévő Kim Kardashiannel is összeborult. Az örmény származású amerikai médiasztár szintén egyike volt a rengeteg, a szinglipiacra újonnan visszakerülő hollywoodi hírességnek, akiket a házigazda a bulira szándékosan gyűjtött be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top