Sztárok

Nem teljesítették Garas utolsó kívánságát

A nemzet színészének az utolsó kívánsága az volt, hogy Törőcsik Mari az ő fotójával lépjen fel a koncerten, ám a dolgok nem a végakarata szerint történtek. Pályatársa nem tett eleget Garas kérésének, inkább más módon emlékezett meg elhunyt kollégájáról – írja a Bors.

Nem teljesítették Garas végakaratátVarnus Xavér és Törőcsik Mari Garas Dezsőre emlékezett hétfőn este a Művészetek Palotájában. Az eredeti tervek szerint hárman léptek volna fel a rendezvényen, ám időközben emlékkoncertté alakult át a nemzet színészének a halála miatt. A vesebetegségben küzdő, legendás színész az utolsó kívánságát Varnus Xavérnak mondta el, miszerint Törőcsik Mari úgy énekelje el a közösnek tervezett, Köszönöm, hogy imádott című dalt, hogy az ő fotóját fogja a kezében. Törőcsik Mari azonban nem tett eleget kollégája kívánságának. „Nem is tudom, hogy ez kérése volt-e Dezsőnek, ilyen butaságokba én nem mennék bele, ez túl teátrális gesztus lenne” – vélekedett a színésznő, aki végül inkább pár mondatban emlékezett meg Garasról a színpadon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top