Sztárok

Ennyiért bérel házat Budán Bruce Willis

Az akcióhős igényei szerint kell átalakítani a kiválasztott luxusvillát. A budai várnegyedre néző, óriási méretű házért havonta 2 millió forintnál is többet fizet a Budapesten forgató hollywoodi sztár – írja a Bors.

Ennyiért bérel házat Budán Bruce WillisHamarosan Magyarországra érkezik Bruce Willis, aki a forgatások idején egy háromszintes budai házban fog lakni. A hollywoodi sztár – aki a Die Hard 5. részét forgatja Budapesten – jelentős összeget költ az itteni szállására. A bulvárlap úgy tudja, a felső tízezer középszintjén lévő emberek laknak az akcióhős bérleményének a környékén. Willis háza nagyon elegáns, szép és óriási méretű, amely alatt egy, körülbelül 250 négyzetméteres parkolórendszer található. A háromszintes, felső luxuskategóriájú ház a budai várnegyedre néz. Az ingatlan 4000-4500 dolláros havi áron volt hirdetve, de akár 8-10 ezer dollárt is elkérhetnek érte, hiszen a szupersztár igényei szerint kell átalakítani. Ez azt jelenti, hogy az újdonsült apukának havonta körülbelül 2 millió 200 ezer forintra rúgnak majd a szállásköltségei.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top