Sztárok

Napjai vannak hátra a Bee Gees énekesének

Évek óta harccol a rákkal a Bee Gees együttes egykori énekese, Robin Gibb. Most tüdőgyulladással vitték kórházba, kómában van, az orvosok szerint csupán néhány napja lehet hátra.

Napjai vannak hátra a Robin GibbnekMár jó pár éve küzd a rákkal Robin Gibb, legutóbb tavaly ősszel operálták, akkor a vastagbeléről távolítottak el egy daganatot. Idén februárban még arról  beszélt, hogy sokkal jobban van, és a daganatot majdnem teljesen sikerült eltávolítaniuk az orvosoknak.
Fiával közösen dolgozott egy komolyzenei projekten, azonban a hét közepén tüdőgyulladással kórházba került, jelenleg kómában van. A Daily Mail értesülései szerint a 62 éves zenész állapota súlyos, orvosai szerint csupán néhány napja lehet még. A zenészt egy londoni kórházban kezelik, vele van felesége és három felnőtt gyermeke. A család és a barátok arra kértek mindenkit, hogy imádkozzanak a férfi gyógyulásárt.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top