Sztárok

Szandi lánya a Megasztárban

A hírek szerint Szandi legnagyobb gyermeke, Blanka rajong a Megasztárért. Jelentkezne is, de...

Szandi lánya a MegasztárbanÚgy hírlik, Szandi tizenkét éves lánya, Blanka szívesen jelentkezne a Megasztárba. Egy hetilap szerint Szandinak komoly erőfeszítésébe került, hogy lebeszélje gyermekét a tehetségkutatóról. Az énekesnő ugyanis pontosan átlátja, hogy egy-egy ilyen műsorban valóban ismertségre tehetnek szert a kezdő énekesek, ám mivel szinte minden évben újabb és újabb versenyzők jönnek, a legtöbben hamar a süllyesztőbe kerülnek.

Szandi persze azt sem szeretné, ha lánya esetleg befutna, akkor azzal vádolnák, hogy sikeres szülei miatt bárki is kivételezett vele. Nehéz döntés előtt áll az énekesnő, hiszen ha lánya idősebb lesz, nyilván szeretné támogatni énekesnői törekvéseiben. Mégis úgy kell ezt tennie, hogy Blanka majd a saját erejéből érjen el sikereket.

Nem Szandi lánya az egyetlen sztárcsemete, akinek neve felmerült egy tehetségkutató kapcsán. Az idei Megasztárba például jelentkezett Gerendás Péter egyik fia, Dávid, ő a párbajig jutott. Az első X-Faktorba pedig nemcsak Janicsák István lánya, Veca, hanem Bodnár Attila fia is jelentkezett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top