Sztárok

18+ Kínos szex az Éden Hotelben

Máté és Edina sokáig az Éden Hotel legerősebb párjának számított. Ám miután a fiú elérte, hogy Edina ágyba bújjon vele, megmutatta igazi arcát. Kiderült, a fiúnak barátnője van kint, akire a Édenben is sokat gondolt. Nem mellesleg szívesen lecserélné Edinát plasztikázott Nikire.

De Edina is hozzájárult ahhoz, hogy a kamerák által is rögzített szex után Máté elforduljon tőle. A mindössze néhány napos ismertséget követően a lány máris gyengéd érzelmeket táplált pucéran alvó bróker iránt. Majd jöttek a féltékenységi jelenetek és a „Nem szeretsz eléggé” felkiáltások. A fiatal férfi pedig hanyatt-homlok menekült ki a kényszerkapcsolatból.

„Nagyon rosszul érintett a dolog, hiszen egészen mély érzelmeket tápláltam iránta, és azt hittem, hogy ő is hasonlóan érez irántam. Elhitettem magammal, hogy szeret engem. Butaság volt, de most már mindegy… A játék után, kamerák nélkül aztán leültünk megdumálni az egész kapcsolatunkat, de erről nem igazán szeretnék bővebben beszélni. Hogy Mátéval az életben hogy alakul a kapcsolatunk, az majd kiderül” – ecsetelte Edina a Borsnak.

18+ Kínos szex az Éden Hotelben

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top