Sztárok

Palya Bea babát vár

Anyai örömök elé néz Palya Bea énekesnő. Mint az MTI-nek elmondta, tervei szerint augusztus végéig fog koncertezni, egy új CD-t és egy koncert-DVD-t is kiad, év végére pedig megjelenik egy könyve a babavárásról.

Palya Bea babát vár és a nyár végéig koncertezikÉrdekes egybeesés, hogy tavaly október 3-án jelent meg Ribizliálom című könyvem és CD-m, és idén ugyanerre a napra vagyok kiírva babát szülni. Szokásos év eleji mexikói tartózkodásom során tudtam meg, hogy áldott állapotban vagyok. Régóta vágyom gyerekre, a szülés előtt ugyanakkor áprilistól a nyár végéig sok koncertem lesz és még többet szeretnék” – fejtette ki Palya Bea.

Mint mondta, tavalyi évét meghatározta személyes hangú esszékönyvének megírása, emiatt kevesebb ideje jutott az éneklésre, idén azonban minél többet szeretne fellépni. Május 9-én például ismét koncertet ad a Művészetek Palotájában. Újra játssza az Álom-álom, kitalálom című gyerekműsorát is májusban az Erzsébetligeti Színházban, és lesz koncertje a fúvós hangszereken játszó Szokolay Dongó Balázzsal duóban… Az MTI-nek elmondta, hogy augusztus végén a Zsidó Nyári Fesztivál keretében az Uránia Nemzeti Filmszínházban is fellép még a szülés előtt, ennek a koncertnek ezért lesz És egyben az utolsó a címe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top