Sztárok

Nyilvánosan meztelenkedett új pasijával J.Lo – képek

A még mindig bombatestű 42 éves Jennifer Lopez új szeretőjével riszál a klipjében. "Köztünk működik a kémia" – mondja Lopez. De erről nekünk miért kell tudnunk?

Nyilvánosan meztelenkedett új pasijával J.Lo - képekEgy évvel ezelőtt még férje, Marc Anthony oldalán riszált az American Idol döntőjén, ma már azonban új szelek fújnak! Jennifer Lopez most 24 éves szeretőjével rázza új videójában. A szerencsés játékfiú, Casper Smart, be is vállal mindent, amit a negyvenes díva kér tőle. Úgy riszál csillámporral összekent testével a videóban, hogy azon csodálkozunk, eddig nem vitték el a mentők a nyilván rettentő irigy Marc Anthonyt. A színész-énekesnő új videóját az amerikai FOX csatornán mutatták be, és a 42 éves díva szerint a klipből egyértelműen kiderül, hogy Casper és közte bizony működik a kémia. A táncosfiút megszerették Lopez ikrei is, akik lassan több időt töltenek a fiatal Smarttal, mint anyjukkal.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top