Sztárok

Exkluzív! Interjú a magyar modellel, aki meghódította Russell Brand szívét

A Los Angelesben élő magyar modell-színésznőnek fotójával volt tele az elmúlt hetekben a világsajtó. Barabás Nikolett ugyanis az angol színész-komikus Russell Brand oldalán találta meg a boldogságot. A Nők Lapja Café a tengerentúlon érte utol a magyar modellt, aki ugyan még korainak tartja, hogy a párkapcsolata részleteibe beavassa a nyilvánosságot, ám arról is csak nekünk mesélt, ki is az a Barabás Niki, akit most a fél világ interjúért üldöz.
Exkluzív! A magyar modell, aki meghódította Russell Brand szívét
Exkluzív! A magyar modell, aki meghódította Russell Brand szívétNÉVJEGY:
Barabás Nikolett
Született: 1979. 04. 04., Budapest
Foglalkozása: modell, színésznő
Párja: Russell Brand
Magassága: 176 cm
Filmjei: Vírusbosszú (2000) Magic Boys (2011)

A szerelem, amit egyelőre megóvnak a nyilvánosságtól
Az angol színész-komikus Russell Brand és Barabás Niki közös fotója néhány hete járta be a világsajtót. A legfrissebb hírek szerint a szerelem négy hónapja tart, és a színész már az édesanyjának is bemutatta a magyar lányt. Ezek után kíváncsiak vagyunk, vajon Russell mikor landol a Liszt Ferenc reptéren Niki oldalán.

Nagy gondban voltam, amikor a szerkesztőm megkért, hogy derítsek ki rólad mindent, amit csak tudni lehet. Sehol egy mélyinterjú, sehol egy fellelhető rokon, aki mesélni tudna. Csupán a munkáid mesélnek rólad: a fotók, a reklámok, és az utóbbi időben már a filmek is. Honnan indult Barabás Niki?
Budapestről. Annak idején, tinikoromban megnyertem az Ifjúsági Magazin címlaplány-pályázatát, aztán nem sokkal később Fehér Orsi az Attractive Modelstől rám talált, és a segítségével elkezdett épülni a karrierem.

Ezek szerint mindig modell szerettél volna lenni?
Nem egészen. Már kisgyerekként is tudtam, éreztem, hogy ami engem igazán vonz, az a színészet, ám úgy tűnt, a modellkedés az, ami elindít ezen az úton. Hiszen a modellmunkák alatt különböző karaktereket jelenítesz meg a kamera előtt, csak épp nem használhatsz hozzá szavakat. Ez a munka volt az, ami igazán segített abban, hogy elegendő önismeretet szerezzek, hogy tisztában legyek a saját képességeimmel.

Mit szóltak a szüleid a modellkedéssel együtt járó nem mindennapi élethez? Bizonyára volt bennük félelem.
A családom mindenben támogatott és támogat is a mai napig. Szerencsés vagyok, hiszen nélkülük nehéz lett volna azt csinálnom, amit szeretek, és végtelenül hálás vagyok nekik. Természetes, hogy féltettek, de Orsi mellett hamar a megfelelő kezekbe kerültem, tudták, hogy az ügynökségem vigyáz rám, én is magamra, és az évek bebizonyították, hogy ez a szakma csak akkor veszélyes, ha valaki nem elég körültekintő.

Hogyan kezdtél filmezni? Szerepeltél Koltai Róbert Magic Boys című mozijában is.
A modellkedés a mai napig szeretett része a munkámnak, ám mostanában már inkább a forgatásokat tartom izgalmasabbnak. A legemlékezetesebb munkám az a bizonyos mobiltelefon-reklámfilm forgatása volt eddig, azt nagyon szerettem. 

Mit csinálsz most Los Angelesben?
Például harcművészetet tanultam és forgatásokon dolgozom. Szeretek itt élni, Los Angelesben. Örülök, hogy az Attractive segítségével bejárhattam a világot mint modell, és rátaláltam a helyre, ahol igazán boldog vagyok!

Exkluzív! A magyar modell, aki meghódította Russell Brand szívétKönnyen megszoktad az életet Amerikában?
Imádom! Mondhatni, hogy szerelmes vagyok Amerikába. Második otthonomnak tekintem.  Mindig is az volt a végcélom, hogy színész legyek, és ennek itt van igazán tere, ahol most élek. Bármerre jártam a világon, mindig különös vonzalmat éreztem Los Angeles iránt. Csak idő kérdése volt, mikor horgonyozom le itt végleg.

Nincs honvágyad? Nem látogattok Magyarországra mostanában?
Persze hogy van, és nagyon hiányoznak a szeretteim. Amikor csak tudok, hazarepülök. Legalább háromszor, de kétszer biztosan egy évben. A karriertudatom mellett hihetetlenül családcentrikus nő is vagyok.

Miért érzem azt, hogy nem érsz rá, és nagyon sietsz valahová?
Ma van a születésnapom és mennem kell!

Isten éltessen sokáig!
Köszönöm!

Még több fotó!

Magyarok Hollywoodban

A magyar Nikinek angol színész a párja, míg Reese Witherspoon, amerikai színésznőnek egy magyar származású ügynök a férje, akivel az esküvő után beszélgettünk.
De először nekünk nyilatkozott a Terepen (Southland) sorozat magyar felmenőkkel büszkélkedő főszereplője, Shawn Hatosy is. Elmeséltük nektek, hogy a népszerű Mentalista sorozat író-producere Tom Szentgyörgyi édesapja magyar. De magyar név hódít a Másnaposok című mozi stáblistáján is, Justin Bartha jóvoltából. És Elsa Pataky színésznő is a Nők Lapja Cafénak nyilatkozott először árulkodó nevéről.

 

 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top