Sztárok

Roast: Kegyetlenül megalázták Nagy Ferót

A Roast című új műsor forgatásán ismét megbotránkoztatta az embereket Nagy Feró. A zenész elmondta, csupán pénz kérdése, és a Beatrice együttes frontembere máris ledobja a ruháit. Az énekes legszívesebben óriásplakáton mutatná meg a pőre testét – írja a Bors.

Aktot is vállal Nagy FeróNagy Feró a Roast című műsor első adásában – amely április 16-án látható az RTL Klubon – vallott a meztelenkedésről. A műsorban – mindig egy-egy hírességet éget 10 ismert művész -, Zalatnay Cini ugyanis azt vágta a Nemzet Csótánya fejéhez, hogy pénzért mindent elvállal, sőt biztos benne, hogy Feró – aki félmillióért hagyta, hogy lejárassák – még meztelenül is megmutatná magát, ha jól megfizetnék. Mire az énekes megjegyezte: van az a pénz, amiért ledobná a textilt. Véleménye szerint álszent az, aki azt állítja, hogy bizonyos összegért nem csinálna hülyeséget. Állítja, ennek ellenére büntetés lenne a világ számára, ha megmutatná érett bájait, hiszen – mint mondta – nincs már abban a korban, hogy esztétikai élményt nyújtson a pőre teste. „Ha jönne valaki, és mutatna egy számot, amit szemüveg nélkül is jól látok, hát egye fene!” – jelentette ki az X-Faktor egykori mentora, aki 66 évesen negyedszer is apa lenne. Ám csak óriásplakáton tudja elképzelni az aktfotóját, mert azon biztos, hogy elfér a testméretei miatt. A meztelenkedésért járó fizetségét pedig jótékony célra fordítaná.

Amerikában évek óta nagy sikerrel fut a Roast című műsor, legutóbb Charlie Sheen vállalta be jó pár millióért, hogy barátai nyilvánosan alázzák a színpadon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top