Sztárok

Pachmann Péter leverte Sebestyén Balázst

Tarol a Megasztár és a Csillag születik. Csúszik lefelé a Széf, és Damu apjának sírása is kevés volt ahhoz, hogy tartsa magát a Frizbi. Ezt néztük a hétvégén!

Várkonyi Andi leverte Sebestyén Balázst

Mi a SHR?
Nézettségmérésnél használt kifejezés. SHR, azaz share, arányt jelent. Értéke azt fejezi ki, hogy az éppen televíziózó nézők mekkora része figyeli a vizsgált műsort.

1 millió fölött a köztévé
Véget ért az aranyélet. Az elmúlt hetekben szinte meg sem tudták közelíteni a Sebestyén Balázs által vezetett 1 perc és nyersz! című műsort, ám az ügyességi vetélkedőt váltó Széf már közel sem hozott ilyen remek nézettséget. Múlt pénteken a tévénézők teljes körében 1 millió 316 ezren választották a Barátok közt című napi sorozatot, tehát Berényiék visszaültek a trónra, de hátra azért nem dőlhetnek, ugyanis rögtön mögöttük a második helyen végzett a TV2-es Jóban Rosszban 1 millió 265 ezer nézővel. A Széf tehát leszorult pénteken a nézettségi lista ötödik helyére, megelőzte a Fókusz és az egyórás Tények is.
Az elmúlt héthez képest javult a Megasztár nézettsége is. A 21:23-kor kezdődő tehetségkutatót 1 millió 52 ezren választották, ez 30,20 százalékos SHR-t jelent. Érdekesség, hogy a valamivel több, mint 1 millió nézőből 677 ezer nő.

A (már nem dr.) Schmitt Pál köztársasági elnökkel (friss: Schmitt Pál hétfőn 13:10-kor lemondott – a szerző) készült interjút a köztévén 1 007 238 magyar ember nézte. Ez dupla annyi, mint amennyien átlagosan a köztévé Híradóját választják hétköznapokon.

Várkonyi Andi leverte Sebestyén BalázstEzek nem hullócsillagok
Szombaton ismét megállíthatatlan volt a Csillag születik válogatása az RTL Klubon. A tehetségkutatót 1 millió 947 ezren választották a teljes lakosság körében, míg a vele azonos időben futó Attila, Isten ostora című filmet 607 ezren nézték. Szombaton a második legnézettebb műsor ismét a Tények lett. A Csillag születik után majd 1 millió ember maradt az RTL-en és nézte, hogyan száguldott át egy busszal Los Angeles utcáin Keanu Reeves és Sandra Bullock 18 évvel ezelőtt. Szombaton a legjobb húszban két műsorral is képviseltette magát Sas József. A TV2-n délután futó Mikroszkóp Sas Kabaré 680 ezer, míg az ATV-n Komédiások – Sas Kabaré 268 ezer nézőt könyvelhetett el.

Várkonyi Andi leverte Sebestyén BalázstJolie szája már a múlt
A vasárnapi nézettség ismét három párbajról szólt. A Cobra 11 és Napló csatáját, ezúttal ha csak 5 ezer nézővel is, de a sárpogácsát majszoló Tvrtko és a Napló nyerte. Harmadik helyre húzott be a Nászfrász és John Krasinski – az RTL esti szuper moziját 1 millió 132 ezren nézték, míg a TV2-es vasárnapi filmet, az Angelina Jolie szájáról szóló Lara Croftot 823 ezren választották.

És el is érkeztünk a harmadik párbajhoz – kényes téma ez: Heti Hetes kontra Frizbi Hajdú Péterrel. Mivel a két műsor most mindössze egy perc különbséggel kezdődött, objektíven összehasonlíthatóak: a Heti Hetesre április 1-én 932 ezren „fizettek be”, míg a Damu papával és Bódi családdal nyomuló Frizbire 679 107 néző volt kíváncsi. Úgy tűnik, már Hajdú rajongóinak is túladagolásuk van a Damu-ügyből. Múlt héten pont fordítva volt, részletek itt!

 

 Kapcsolódj ki velük! Megújult a Nők Lapja Café játék rovata. Számos új online és letölthető játék, itt!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top