Sztárok

Biztos halál várhat Damura a börtönben

Apja állítja, olyan súlyos szívproblémái vannak a négy és fél év büntetésre ítélt fiának, hogy belehalhat a börtönbe. Sőt nemcsak Damu Roland nem élné túl a rács mögött, hanem ő maga sem a fia börtönbe vonulását – írja a Bors.

Biztos halál vár Damura?Komoly gondok vannak Damu szívével, az élete is veszélyben van – jelentette ki az egykori sorozatsztár apja a Frizbiben.  Véleménye szerint még ha az orvosoknak sikerül is javítani a napokban a nyílt utcán összeesett fia állapotán, akkor is veszélyben van az élete, mert a rácsok mögött a biztos halál vár rá. „Mit mondhat egy apa, akinek az ártatlan fiát börtönbe akarják vetni? Belehalok! És nem csak én, a fiam is, aki nagyon rossz nővel kezdett” – kesergett a műsorban. Damu ügyvédje is állítja, a nemi erőszakért elítélt színész életveszélyben van, s emiatt el akarják halasztatni a színész börtönbe vonulását. „Ilyen egészségi állapotban nem szerencsés megkezdeni a büntetést, hiszen az ügyfelem az életével játszik” – jelentette ki dr. Ruttner György.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top